Diumenge Concert del Cor Parroquial Sant Pere de Búger al Monestir de Sant Bartomeu

Com a cloenda de les festes de la Barriada de So na Monda, cada any al Monestir Sant Bartomeu a les 18 hores es celebra un acte religiós cultural: Una missa en la qual es recorden a tots els socis que han mort al darrer any.

        La missa que presidirá el Vicari de la Unitat de Pastoral P. Vicenç Miró; Durant la mateixa el Cor Parroquial de Sant Pere de Búger, baix la direcció d’en Bernat Forteza, cantarà les cançons pròpies de la celebració religiosa.

         Després de la Missa oferiran un breu concert, en el qual interpretaran aquestes peces: “ Donant-nos les mans «  de W. Lemit ; « Tot ho deia “ Adaptació de Soler Amigó ; “ Surt a la finesta “ cançó Popular ; “ Sanctus “ de Schubert a 4 veus ; “ Signore delle cime «  de Giuseppe de Marzi a 4 veus  i « Pare Nostre «  de Rimski-Korsakow a 4 veus.

Acabada la celebració es faràn els tradicionals parlaments del President de l’Asociació de Veïns de So na Monda en Guillem Coll i del Batle d´Inca Virgilio Moreno acabant així les festes de la barriada.

Aquest acte cada any congrega a un numerós grup de veinats de la barriada per gaudir de l´acte. Hem de dir que des de fa molts d´anys i ha una bona relació entre les monges Tancades ,que són de la barriada i l´Associació de Veïns. Prova d´això es que cada any cedeixen gustosament  les instal.lacions per poder fer aquest acte.

 

Una vegada acabat el concert les persones interessades que tenguin interès podràn visitar el Museu del monestir jeronià.

 

Tots els aficionats a la música el diumenge poden gaudir d´un interesant concert del Cor Parroquial de Sant Pere de Búger, sens dubte un Cor experimentat i prou reconegut.

 

 

                                                                                               C.M.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: