Serà el darrer  el tercer cicle de concerts

         I una setmana més, concert a Santa Maria la Major. El dijous, dia 30 d´agost, a l’hora habitual, les 12’00, tendrem el novè i darrer concert del tercer cicle. En aquesta ocasió serà un concertista jove de Palma Pedro Aguiló. És l´organista titular de la Parròquia Santíssima Trinitat de Palma..

         Com ja vos hem anat anunciant aquest Tercer Cicle de Concerts és possible gràcies a la Parròquia de Santa Maria la Major, a la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu i sobretot a l´Ajuntament d´Inca.

         També comptam amb la important col·laboració de la Fundació Cultural Es Convent i del Setmanari Dijous que setmana rere setmana es fa ressò dels distints concerts estiuencs que es duen a terme a casa nostra i sempre està molt proper a qualsevol esdeveniment important per a la ciutat d’Inca i comarca.

         El concertista proper és en Pedro Aguiló, el 2008 guanya el Primer Premi en la seva categoria del concurs de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals de Sóller. D’orgue, ha obtingut el Segon Premi del Concurs Nacional per a joves organistes “ Joan Baptista Cabanilles”.

         Ha rebut classes magistrals de piano de Peter Frankl, Boris Berman, Ramón Coll, Nelson delle-Vigne, Alain Planès, Enrique Bernaldo de Quirós i Leonel Morales. D´orgue, de Karin Nelson, Ludger Lohmann, Monserrat Torrent, Roberto Fresco i Juan de la Rubia.

         Realitza concerts per tota Mallorca, com a solista, integrant d´un grup, o acompanyant de corals com L´Orfeó Ramón Llull, La Coral Universitària, la Capella Mallorquina, Poema harm nic i Quinta Justa, entre altres, i en escenaris com L´Auditorium de Palma, el Teatre Principal de Palma, l’Auditori del Palau March, i la Sala Dante .

         Ha col·laborat com a teclista amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears ¨Ciutat de Palma¨ , amb la Banda Municipal de Palma, i amb el conjunt Ars Musicae. És el teclista de plantilla de la Camerata Johannes Palaschko.

         Ha participat al cicle de concerts  Els matins de l´orgue d´Alaró i al cicle de concerts d´Orgue de San Albert Magne. És l´organista titular de la Parròquia de la Santíssima Trinitat de Palma.

         El programa d´avui a San ta Maria la Major será aquest : “ Toccata Quinta “ de  Girolamo Frescobaldi ; “ Quinto Tiento de Tiple de Séptimo Tono “ de Francisco Correa de Arauxo ; “ Diferencias sobre el canto del Caballero “ de Antonio de Cabezón ; “ Tiento y discurso de Segundo Tono “ de Francisco Correa de Arauxo ; “ Tiento de Falsas de Segundo Tono “ de Pablo Bruna i “ Toccata duodecima et última “ de G. Muffat.

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: