Ricardo Mejía deixaa la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu

    El sacerdot inquer de la barriada de Crist Rei que va ser ordenat de Diaca a la Parròquia de Santa Maria la Major i de sacerdot a la Catedral de Mallorca ha estat uns anys treballant a la nostra Unitat de Pastoral, primer durant el rectorat de Mn. Simó Garau i posteriorment amb Mn. Vadell.

          Va interrompre els seus serveis a la Unitat de Pastoral ja que va ser destinat per la diòcesi de Mallorca a ampliar els seus estudis superiors a Lovaina (Bèlgica) i a Memphis (Estat Units). Si bé durant la seva etapa d’estudis en les seves vacances de Nadal, Pasqua o estiu que passava amb la seva família sempre ha col·laborat amb la Unitat de Pastoral ajudant com un membre més.

          Ara, un cop finalitzats els seus estudis ha tornat a Mallorca amb una nova destinació eclesiàstica. Ha estat nomenat rector de les Parròquies d’Establiments i de Son Sardina a Palma. Alhora ha estat nomenat Professor Extraordinari del CETEM per 3 anys.         Li desitjam tota mena d’encerts en la seva nova comesa ministerial en aquestes dues parròquies de Palma i també en la seva etapa com a professor del Centre d’Estudis Teològics de Mallorca.

-gcm-

ricardo.jpg


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: