L’Associació de Gent Gran del Club del Pensionista d’Inca.

Fa l’entrega d’aliments al CDA de Càritas

El mes de juliol correspon entre altres a l´Associació de Gent Gran del Club del Pensionista, que presideix en Lluis Contreras Pino i que està al carrer de Sant Domingo 37 fer l’entrega d’aliments al CDA de Càritas.

Són moltes les necesssitats a Inca i als seus voltants i el CDA ( Centre de Distribució d´Aliments) ha organitzat les ajudes que ofereixen les distintes Associacions de Gent Gran, Confraries , les escoles d’Inca i totes les entitats que vulguin donar una ma. És per això que durant l’any es van fent distintes entregues que no acaben mai de satisfer les mancances.

Des de l´Associació del Club del Pensionista, volen agraïr la col.laboració de les persones que han participat a les activitats i als seus socis que han fet aquesta aportació col.laborant amb Càritas. Esperen en el futur poder continuar aportant el seu petit gra d´arena per ajudar a les persones més necesitades de la nostra ciutat, una petita col.laboració de cada persona al final és gran..

Des de Càritas volen agraïr totes aquestes ajudes, que sempre son ben arribades. També totes les recollides que s’han fet a les escoles d’Inca abans d´acabar el curs, on els nins han participat duent els productes que s’han anat necessitant.

C.M.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: