El nou vicari Baltasar Morell celebra missa nova a Santa Maria la Major

Centenars de persones de tota la Unitat de Pastoral ompliren l’església per acompanyar el jove prevere

 

La Unitat Pastoral de la Mare de Déu ja té nou vicari. El jove prevere Baltasar Morell, ordenat recentment pel bisbe Sebastià Taltavull, va celebrar missa nova aquest passat dissabte 7 de juliol a l’església de Santa Maria la Major d’Inca. Morell ha escollit una església de la nostra agrupació de parròquies per celebrar solemnement la primera eucaristia. I els fidels de la Unitat Pastoral l’han rebut molt afectuosament. Centenars de persones ompliren el passat dissabte la magestuosa església inquera per acompanyar a Morell i la seva família en aquest moment tan important. També hi foren presents, concelebrant l’eucaristia, el canceller de la diòcesi, els preveres i diaques de l’agrupació de parròquies, l’exrector del seminari, Tomeu Villalonga i altres preveres que es volgueren unir a la celebració. A més, membres dels diversos coros parroquials uniren les seves veus per acompanyar la litúrgia amb els seus cants.

L’eucaristia va ser un moment per a pregar per les vocacions al sacerdoci, a la vida consagrada i també a la vida matrimonial, com a forma de respondre al Senyor a la crida que fa a cadascun dels seus fills. En l’homilia, Baltasar Morell va assegurar que la vocació al sacerdoci no és un privilegi o un honor, sinó un servei. I va afirmar que el Senyor no escull al sacerdoci “als millors” sinó que “capacita als escollits per a dur endavant el seu pla de salvació, per a que siguin les seves mans en el món”. Baltasar Morell va apuntar que dins de la petitesa personal el Senyor manifesta la seva gràcia, com saberen descobrir els sants de tots els temps. I agraí a Crist que “es fiàs de mi i em fes capaç per dur a terme la missió del sacerdoci”.

En acabar la celebració, el canceller llegí el nomenament de Baltasar Morell com a vicari de la nostra Unitat de Pastoral. I el jove prevere rebé dels fidels de l’agrupació de parròquies dues casulles com a regal d’ordenació. Just després tots els assistents el pogueren saludar personalment i compartiren un petit refresc a la plaça de l’església per a felicitar-lo.

 

 


Una resposta a «El nou vicari Baltasar Morell celebra missa nova a Santa Maria la Major»

  1. Avatar de Bernat Forteza
    Bernat Forteza

    Enhorabona Baltasar. Que el Senyor guii el teu caminar.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: