L’Agrupació Musical Joventut d’Inca estrena un nou estendard

  L’Agrupació Musical de Joventut d’Inca, que presideix Paco Planas, porta molts anys passejant amb orgull el nom de la nostra ciutat en diferents actuacions, que ha estat fent a Inca i a les Illes.

  No fa gaire vam tenir l’oportunitat d’escoltar-los en el concert de Setmana Santa i el dia de Pasqua a la processó de la trobada a Inca. Ells han ofert concerts a l’església dels Caputxins de Palma i a Sant Agustí de Felanitx. També un grup dels seus músics actuà de ajudant a la banda d’Eivissa, que va ser a Inca en el concert de Setmana Santa.

  També durant anys ells han estat participant en la Setmana Santa de Palma, en les diferents processons i de manera especial el dijous i divendres. També en altres poblacions de l’illa en les celebracions festives.

  Ara han estrenat un nou estandard després de molts mesos d’espera, que ve a substituir l’anterior que des dels seus inicis ha acompanyat al grup. Aquest nou estendard ha estat brodat als tallers d’Enrique Garfía a Sevilla. A l’acte d’estrena amb la banda hi va ser l’alcalde de Inca Virgilio Moreno i regidor Sebastià Oriol.

  Amb aquest simple acte, l’alcalde Moreno, agraït per tot el que fan per a la nostra ciutat durant l’any, va dir que des de l’Ajuntament tenien el seu suport i els animà a continuar amb aquesta tasca excel·lent, que tant val la pena.

 La nostra enhorabona al grup musical Joventut D´Inca, un referent musical a la nostra ciutat. Esperem que durant molts anys podem continuar gaudint de la seva bona musica.

Guillem Coll

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: