Des del mes de setembre desenvolupa la seva tasca en la Unitat de Pastoral           

           El proper dia 24 de juny a les 17 hores a la Seu de Mallorca serà ordenat sacerdot el Diaca Mn. Baltasar Morell Fuster, que el passat dia 6 de gener va ser ordenat Diaca a la Parròquia de Santa Maria la Major.

          Serà ordenat pel Bisbe Mns. Sebastià Taltavull juntament amb Mn. Danilo de Urzeda Pereira company d’estudis i que realitza la seva tasca diaconal a les Parròquies de Pollença i Port de Pollença.

          Seran moltes les persones de la Unitat de Pastoral de la Mare de Deú que assistiran a l’ordenació a la Catedral. Per facilitar l’accés a les persones que tenen dificultat es posarà un autocar.  

         Es realitzarà un obsequi conjunt a Mn. Baltasar Morell de tota la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu. Com ja es va fer amb l’ordenació del Bisbe Mns. Antoni Vadell. Les persones interessades a col·laborar amb l’obsequi poden fer la seva aportació en les diferents sagristies o en la Secretaria de la Unitat.  

         Un cop ordenat sacerdot passarà a prestar els seus serveis pastorals a l a Unitat de Pastoral de la Mare de Deú, com ha fet des del passat mes de setembre. Ara ho farà en qualitat de sacerdot ampliant el nombre dels que tenen cura de les vuit parròquies: Mn. Carles Seguí, Rector, el Vicari P. Vicenç Miró i el sacerdot jubilat que realitza una gran tasca Mn. Pere Fiol.   

             Celebrarà la seva “Missa Nova” a la nostra ciutat el proper dia 7 de juliol a les 19,30 hores a la Parròquia de Santa Maria la Major, que és la parròquia mare de la Unitat.

          Esperem que molts anys pugui seguir desenvolupant la seva tasca entre nosaltres. És una persona jove i treballadora i sens dubte serà una important incorporació.  

         Unim la nostra felicitació del Setmanari Dijous a Mn. Baltasar Morell, a les moltes rebudes per aquesta ordenació sacerdotal. Li desitjam que la seva estada entre nosaltres li sigui agradable i fructífera.

Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: