EL SACERDOT RICARDO MEJÍA DEFENSA LA SEVA TESI DOCTORAL A SALAMANCA

Amb l’obtenció de la màxima qualificació d’excel·lent “cum laude” per unanimitat i quedant a més la tesi nominada al Premi Extraordinari de Doctorat.
El passat dijous 14 de juny, a l’Edifici Històric de les Escoles Majors de la Universitat de Salamanca, va tenir lloc la defensa de tesi doctoral del Sr. Ricardo Mejía Fernández amb el títol “El gir fenomenològic a les neurociències cognitives: de Francisco Varela a Shaun Gallagher “. La defensa va comptar amb presència de la Universitat de Memphis (Estats Units), de la Universitat Catòlica de Lovaina (Bégica) i de la Universitat de Heidelberg (Alemanya). Va assistir també a l’acte la doctora María del Carmen Paredes, presidenta de la Societat Castellano-Lleonesa de Filosofia.
L’acte va concloure amb l’obtenció de la màxima qualificació d’excel·lent “cum laude” per unanimitat i quedant a més la tesi nominada al Premi Extraordinari de Doctorat, també per unanimitat, per part dels membres del tribunal. Així mateix, el tribunal va acordar que la tesi reunia tots els requisits qualitatius per a obtenir la menció de “Doctor Internacional” al títol de doctor, així com per a la publicació editorial de l’obra.
Finalment, el doctorand, fent referència al VIII Centenari de la Universitat de Salamanca, va donar les gràcies a tots els presents; en especial als seus directors de tesi, Juan José Acero, catedràtic de Lògica i Filosofia de la Ciència, així com al professor Shaun Gallagher, premi Humboldt i cap de la Càtedra d’Excel·lència de la Universitat de Memphis.El passat dijous 14 de juny, a l’Edifici Històric de les Escoles Majors de la Universitat de Salamanca, va tenir lloc la defensa de tesi doctoral del Sr. Ricardo Mejía Fernández amb el títol “El gir fenomenològic a les neurociències cognitives: de Francisco Varela a Shaun Gallagher “. La defensa va comptar amb presència de la Universitat de Memphis (Estats Units), de la Universitat Catòlica de Lovaina (Bégica) i de la Universitat de Heidelberg (Alemanya). Va assistir també a l’acte la doctora María del Carmen Paredes, presidenta de la Societat Castellano-Lleonesa de Filosofia.
L’acte va concloure amb l’obtenció de la màxima qualificació d’excel·lent “cum laude” per unanimitat i quedant a més la tesi nominada al Premi Extraordinari de Doctorat, també per unanimitat, per part dels membres del tribunal. Així mateix, el tribunal va acordar que la tesi reunia tots els requisits qualitatius per a obtenir la menció de “Doctor Internacional” al títol de doctor, així com per a la publicació editorial de l’obra.
Finalment, el doctorand, fent referència al VIII Centenari de la Universitat de Salamanca, va donar les gràcies a tots els presents; en especial als seus directors de tesi, Juan José Acero, catedràtic de Lògica i Filosofia de la Ciència, així com al professor Shaun Gallagher, premi Humboldt i cap de la Càtedra d’Excel·lència de la Universitat de Memphis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.