A les 20 hores, una festa ben arrelada a la barriada de Sant Francesc

 

         Avui a les 20 hores a l´església de Sant Francesc de la nostra ciutat es celebrarà la festa de Sant Antoni de Pàdua, un dels Sants emblemàtics dins la familia franciscana i que compta de molta de devoció en tot el món.

         Aquesta festa de Sant Antoni de Pàdua està molt arrelada a la barriada de Sant Francesc ja que no hem oblidar que primer amb el Primer Ordre Franciscà i després amb el TOR el franciscans han estat 600 anys entre nosaltres.

         A les 20 hores es celebrarà la Missa solemne  que comptarà amb la participació de la Coral Antics Blavets de Lluc i serà presidida pel P, Guillem Ramis TOR, darrer Superior d´Inca i que cada diumenge celebra Missa a les 9,30 al temple conventual.

         Davant l´altar es col.loquen els tradicionals panets i els lliris, que una vegada visitada la capella del Sant  Antoni de Pàdua que està molt ben adornada s´entreguen a tots els fidels presents a l´acte .

          Hem de dir que cada any son moltes les persones que acceixen al temple franciscà per participar a la festa. Els franciscans conviden a tots els inquers a participar-hi.

 

                                                                                                         Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: