Emotiva missa nova de Mn. Josué Mulet Jaume a Crist Rei i a Santa Maria la Major

La Unitat de Pastoral li va regalar una casulla vermella

            El passat dissabte dia 12 celebrà missa nova a la parròquia de Crist Rei mossèn Josué Mulet, a la missa de torn on celebren les Comunitats Neocatecumenals, on hi va néixer i va créixer. També hi varen assistir membres de les comunitats de Palma i Manacor.

           L’endemà, a la Parròquia de Santa Maria la Major de la nostra ciutat, és va celebrar a una Missa solemne concelebrada. La Missa Nova del jove sacerdot inquer Mn. Josué Mulet Jaume que va ser ordenat a Alcalá de Henares (Madrid). Després d´unes breus vacances a Inca amb els seus pares, germanes i amics ara tornarà a la diócesi madrilenya per desenvolupar la seva tasca pastoral.

         A la missa solemne concelebrada que va presidir Mn. Josué Mulet Jaume i varen concelebrar Mn. Pere Fiol, Mn. Rafel Horrach, el P. Guillem Ramis TOR, el Vicari de la Unitat de Pastoral P. Vicenç Miró, el Diaca Permanent Mn. Rafel Horrach i el Diaca Mn. Baltasar Morell, que el proper dia 1 de juiol serà ordenat de prevere pel Bisbe Monsenyor Sebastià Taltavull a la Seu.

         Ocupaven un lloc destacat els pares del nou sacerdot inquer Pep Mulet i Margalida Jaume, amb les germanes i familiars del nou celebrant i un nombros públic que omplia la Parròquia de Santa Maria la Major en aquesta emotiva Missa nova.

         Varen animar la celebració amb les seves encertades cançons el grup de joves que cada diumengue a les 12 animen les celebracions que es fan a Santa Maria la Major.

         El nou sacerdot en la seva homilía va agraïr la presencia dels nombroses fidels, també les atencions que sempre ha tengut de la Parròquia de Santa Maria la Major i la Unitat. Encara que faci la seva tasca pastoral fora sempre durà el nom d´Inca al seu cor. La seva tasca pastoral com demana el Papa Francesc será la de sortir a la periferia per predicar l´Evangeli de Jesús.

         El Vicari P. Vicenç Miró en nom de tota la Unitat de Pastoral el va obsequiar amb una casulla vermella i una funda per una Tablet, que Mn. Josué Mulet va agrair emocionat.

         Després de la celebració totes les persones que varen voler es varen poder acostar al novell sacerdot per felicitar-lo.

          La nostra felicitació a Mn. Josué Mulet per aquesta ordenació de prevere extensiva als seus pares Josep Mulet i Margalida Jaume i li desitjam una tasca fructífera en seu nou destí madrileny.

          

                                                                                                 -gcm-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.