El passat 4 de maig, a la Parròquia de la Nativitat de la Mare de Déu de Lloseta, el Bisbe de Mallorca va administrar el sagrament de la Confirmació a 17 joves de la nostra Unitat de Pastoral. Aquestes són les paraules que els joves varen escollir per presentar-se davant el Bisbe Sebastià:

Els joves que avui rebem el sagrament de la confirmació formam part de la comunitat cristiana i feim l’itinerari de fe dins la Secció de Joves de Lloseta i dins l’Aventura de Jesús d’Inca. Són dos itineraris de fe que en ajuden a estar acompanyats i a trobar la presència de Jesús dins les nostres vides. Ens ajuden a educar la mirada perquè lliurement puguem trobar, estimar i donar glòria a Déu amb les nostres vides.

Alguns de nosaltres hem conegut la fe dins la família, altres l’hem coneguda en el nostre cercle d’amistats, però tots som aquí conscients de què Jesús ens ajuda a fer passes dins la vida, a no quedar-nos estancats dins les modes o els “tweet’s”, dins les dificultats o les immadureses del nostre context històric.

A través de l’Església, que per nosaltres avui es concreta en els nostres acompanyants, catequistes i padrins de confirmació, hem conegut que Déu ens estima i ens prefereix. Ens volem llevar encara més la por de mostrar al món en què vivim, que Déu està enamorat de nosaltres, que Déu ens pot tocar el cor, que ser cristià és dir que SI a tot amb alegria. Algú ha dit que “ser cristià és dir un SI complet i ple, que compromet la vida a viurer-ho tot seguint a Crist”.

Ara nosaltres volem rebre el sagrament de la confirmació per completar el do de l’Esperit Sant que vàrem rebre en el baptisme i li demanam a vostè, senyor Bisbe de Mallorca, que ens regaleu l’adultesa cristiana.”

L’enhorabona a tots els joves, a les seves famílies i als seus acompanyants en la fe. Que Déu que en sap, els faci la gràcia de donar molt de fruit.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: