Diumenge hi haurà missa nova de Mn. Josué Mulet Jaume, sacerdot inquer

    El passat dia 28 d’abril a Alcalá de Henares (Madrid), va ser ordenat prevere el jove d’Inca  Mn. Josué Mulet Jaume. Celebrarà a la nostra ciutat la Missa Nova, el proper diumenge dia 13 de maig a les 12:00 h a la Parròquia de Santa Maria la Major d’Inca

         Fa uns anys que va dir la seva Missa nova Mn. Ricardo Mejía, que un mesos abans havia estat ordenat Diaca a la Parròquia de Santa Maria la Major, però ja estaba destinat a Inca com a Diaca.

         Ara és a la nostra ciutadt per estar una semana amb els seus pares i germanes i el dijous a vespre Festa del Sant Crist d´Inca va concelebrar la missa festiva.

         També el dissabte dia 12, al vespre, a la Parròquia de Crist Rei presidirà la Missa que cada setmana celebren els membres del Camí Neocatumenal de la nostra ciutat i comarca.

         Després tornarà a la diòcesi d’Alcalá de Henares on farà la seva tasca pastoral, encara que a les vacances, com feia cada any mentre estudiava ,tornarà a la nostra ciutat.

         La nostra felicitació a Mn. Josué Mulet per aquesta ordenació de prevere extensiva als seus pares Josep Mulet i Margalida Jaume i germanes.

         El Rector Mn. Carles Seguí va convidar als inquers a participar a aquesta Missa nova ja que sempre és un motiu d’alegria tenir una nova vocació inquera i va dir a Mn. Josué Mulet que tenia les portes d’Inca ben obertes per venir quan vulgui.

 

                                                                                                 -gcm-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.