El públic, que va omplir Santa Maria la Major, va vibrar i cantar amb la coral

Divendres passat dia 27 a la nit a la Parròquia de Santa Maria la Major i amb motiu del VII Dia Internacional del Jazz va oferir un concert el Cor de Palma Gospel Singers. Va ser sens dubte tot un esdeveniment musical a la nostra ciutat ja que a més d’omplir el temple es van involucrar amb la coral i van interpretar la quasi totalitat de les cançons com un membre més.

Aquest acte havia estat organitzat pel Centre de la Unesco de Mallorca. Des del començament fins al final va ser un concert ple de vitalitat, alegria i sentiment el públic va vibrar durant tot el concert.

Sens dubte cal reconèixer que la gent sent el soul de Gospel i se sent involucrat. Tot el presbiteri es va omplir de colorit i ritme, el que va fer que la vetllada fos entranyable per a tots els assistents. Cal assenyalar que des del començament del concert fins al final el director del Cor Joan Laínez va aconseguir que el públic s’involucrés i participés en el concert com una cosa pròpia.

Es va aconseguir un doble objectiu que la gent gaudís amb el concert, la coral va estar a una gran altura i va aconseguir que el públic gaudís al màxim amb el bon fer del cor. Esdeveniments musicals d’aquest tipus no es solen veure amb freqüència i més a la part forana. Pel que la Parròquia de Santa Maria la Major va acollir a aficionats de tota l’illa.

L’entrada al concert era gratuïta si bé molts dels assistents van fer un donatiu que servirà per al manteniment de les obres d’art de les parròquies de la ciutat.

Al final del concert el públic posat dempeus els va dedicar una ovació de gala al Cor de Palma Gospel Singers i al seu Director Joan Laínez pel gran concert que ens van oferir. La ciutat sol respondre bé a aquestes manifestacions musicals que es realitzen a Inca.

La no

stra sincera felicitació als organitzadors, a la Parròquia de Santa Maria la Major que va deixar el bell marc per al mateix i al Cor de Gospel. Esperem que puguem veure’ls amb més freqüència a la nostra ciutat.

Guillem Coll

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: