Aquest passat diumenge dia 6 de maig ha estat el darrer dia de Missió d’enguany a la Plaça de Santa María la Major d’Inca. Va presidir els rés de vespres i la Missió el P. Pere Oliver i el diaca Baltasar. A dins l’església es van llegir el salms de vespres, i el diaca Baltasar va cantar l’evangeli del dia (Jn 15,9-17) que parlava de que “Ningú té AMOR més gran que el que dona la vida pels seus amics”, o sia aquest amor grandiós de Déu cap a tots els homes. Després a la plaça entre cants i testimonis es va predicar el “Kerigma” que ens crida a tots a conversió.
I per finalitzar es va proclamar la Paràbola del sembrador (Mt 13, 3-9)

Error
Aquest vídeo no existeix

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: