L’Esplai de Lloseta organitza un Festival basat en la pel·lícula de dibuixos animats “Canta” per a recaptar fons per al campament d’estiu

Nins i joves han pujat a l’escenari per fer les seves audicions i arrancar els aplaudiments del nombrós públic que ha omplit el teatre del Centre Parroquial

 

Al igual que a la pel·lícula infantil “Canta”, el festival començà amb la intervenció del propietari del teatre, en aquest cas “Benimodo”, encarnat per un dels joves monitors. El jove inicia la seva narració explicant que va començar a l’esplai quan tenia 4 o 5 anys i que el que més li agradava de nin eren els festivals i ara de gran en vol organitzar d’increïbles perquè més nins i nines puguin participar de l’Esplai i coneixèr així a Jesús, “aquell amic que ho fa tot nou”. Però diu que les possibilitats no donen per a fer espetacles massa impactants… Li interromp el secretari – representat per un altre monitor- perquè enguany encara hi ha més problemes: no s’ha apuntat cap nin a l’esplai i els treballadors del teatre es manifesten perquè volen cobrar. La solució de Benimodo, com a la pel·lícula, es organitzar audicions per a fer el festival i així solventar la situació. I ja vos deim que ho aconseguiren i que ho feren molt bé.

A l’audició hi anaren tots els nins i nines de l’Esplai i també els monitors i monitores, que pujaren damunt de l’escenari per cantar i ballar les cançons que més els agraden. El públic que omplí el Centre Parroquial s’entregà amb rialles i aplaudiments. També hi hagué el tradicional sorteig, amb regals oferits per empreses col·laboradores del poble, per ampliar la recaptació per al campament d’estiu, que enguany es farà a Esporles del 13 al 17 d’agost. Tots els nins i nines que participaren a l’audició varen guanyar com a “premi” poder participar al campament i poder convidar-hi també als seus amics a aquesta gran aventura de l’Esplai, que cada dissabte ofereix una proposta educativa en la fe a partir del temps lliure. Ho recordà al final de l’acte el Pare Vicenç Miró, que pujà al damunt de l’escenari per agrair l’esforç de tots i convidar-los a “cantar i caminar” per a créixer dissabte rere dissabte com a persones i com a cristians.

 

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: