La Fundació Es Convent i el CEIP Miquel Duran i Saurina participen en la recollida d’aliments

Aquest mes d’abril ha estat la primera vegada que la Fundació Es Convent ha participat en la recollida d’aliments pel Centre de Distribució d’Aliments. També s’hi ha afegit el CEIP Miquel Duran i Saurina, una escola que està molt implicada en aquestes campanyes solidàries i que ja el passat Nadal va recollir 5 carrets de compra que també va entregar a Càritas. Entre la Fundació Es Convent i el col.legi s’han recollit el passat mes d’abril diversos carros plens de productes de primera necessitat que es distribuiran entre les famílies més desfavorides.

I és que són tantes les necessitats a la nostra comarca que sempre es fan falta noves entitats que puguin fer les seves aportacions. Des de fa un temps, les confraries i les escoles concertades d’Inca tenen assignats un mes de l’any per fer la seva aportació, per tal de què el Centre de Distribució d’Aliments tengui sempre tots els aliments bàsics i productes de neteja i higiene que necessita per donar aquest important servei social.

Moltes gràcies a tots.

img-20180504-wa0005678121639.jpg


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: