Amb el brillant concert de Francisco Javier López va finalitzar el IV Festival Internacional de Música de Sant Francesc.

        El passat diumenge dia 29 d´abril i amb un gran concert de Francisco Javier López, que era el concertista que representava Espanya, va acabar el IV Festival Internacional d’Orgue de Sant Francesc. És l´organista titular de la Catedral d’Àvila.

         Sens dubte hem de destacar la gran qualitat de tots els organistes participants en aquesta edició. Vàrem començar amb Johann Vexo, que representava a França i és l’organista titular de la Catedral de Notre Dame i de la Catedral de Nancy. Després vàrem poder escoltar  Danielle Dori, que representava a Itàlia. Ell és l’organista titular de la Catedral de Florència. Més recent va ser el concert d’Arnau Reynés, organista proper ja que es campaneter. És l´organista titular de la Basílica de Sant Francesc de Palma.

         Com a tots els concerts, hi va haver una nombrosa assistència de públic que va disfrutar del darrer concert d´aquest any. Francisco Javier López és un jove organista que va oferir un  bon concert i fou molt aplaudit. Entre els assistents hi havia el músic franciscà Pare Francesc Batle.

         El Director musical del Festival, Bartomeu Manresa, va agraïr al Col.legi Beat Ramón Llull, els Pares Franciscans del TOR i l´Ajuntament l’organització de la present edició. Igualment va agrair la col.laboració del Celler Can Amer, S´Angel, Sa Vinya des Convent i el Setmanari Dijous, que ha fet una gran difusió del Festival i els quals estan ben agraïts per la seva ajuda.

         Un gran festival que cada any es va superant i que comfiam que tendrà continuitat en el futur. Hem de destacar la feina que ha fet en Bartomeu Manresa perqué cada any el Festival millori i sigui una realitat.

 

                                                                                          Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: