El grup de Ses Capelletes visiten la Sagrada Família de Barcelona

               Els dies 1 i 2 de maig un grup de membres de la Sagrada Família de la nostra ciutat, conegut popularment com de “Ses Capelletes” fan un pelegrinatge a Barcelona, ​​coordinada per Halcón Viajes.         

       És una Associació centenària que seguint la tradició fan que mensualment la capelleta amb la Sagrada Família recorri moltes cases de la ciutat. Ara els dies 1 i 2 de maig amb un bon grup de inquers, es fa un pelegrinatge a Barcelona.   

        Al capdavant del grup es troba Joana Mestre Janer, que és la coordinadora de la Sagrada Família a la nostra ciutat. També viatjarà amb el grup rector de la Unitat Paastoral de la Mare de Déu Mn. Carles Seguí. 

        A Barcelona el primer dia visitaran la Catedral amb visita guiada i també tindran temps lliure per poder fer altres visites. També el dia 2 acudiran a la Basílica de la Sagrada Família, l’emblemàtica obra d’Antoni Gaudí. Realitzaran una visita guiada on seran rebuts pel Bisbe Antoni Vadell, que celebrarà una missa per al grup. A més de passar el matí amb ells també menjarà amb el grup els seus antics feligresos.   

        Visitar la Sagrada Família sempre és un al·licient per als inquers i més ara que l’antic rector de la Unitat, Mn. Antoni Vadell, és Bisbe Auxiliar de Barcelona i responsable del temple expiatori de la Sagrada Família.                                                                                                          

   -gcm-


2 respostes a «El grup de Ses Capelletes visiten la Sagrada Família de Barcelona»

 1. Avatar de Gabriel Ferrer Llabrés
  Gabriel Ferrer Llabrés

  Està molt be. Enhorabona an en Guiem Coll.

  M'agrada

 2. Avatar de Gabriel Ferrer Llabrés
  Gabriel Ferrer Llabrés

  Enhorabona an en Guiem Coll per aquesta magnífica resenya.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: