El grup de Ses Capelletes visiten la Sagrada Família de Barcelona

               Els dies 1 i 2 de maig un grup de membres de la Sagrada Família de la nostra ciutat, conegut popularment com de “Ses Capelletes” fan un pelegrinatge a Barcelona, ​​coordinada per Halcón Viajes.         

       És una Associació centenària que seguint la tradició fan que mensualment la capelleta amb la Sagrada Família recorri moltes cases de la ciutat. Ara els dies 1 i 2 de maig amb un bon grup de inquers, es fa un pelegrinatge a Barcelona.   

        Al capdavant del grup es troba Joana Mestre Janer, que és la coordinadora de la Sagrada Família a la nostra ciutat. També viatjarà amb el grup rector de la Unitat Paastoral de la Mare de Déu Mn. Carles Seguí. 

        A Barcelona el primer dia visitaran la Catedral amb visita guiada i també tindran temps lliure per poder fer altres visites. També el dia 2 acudiran a la Basílica de la Sagrada Família, l’emblemàtica obra d’Antoni Gaudí. Realitzaran una visita guiada on seran rebuts pel Bisbe Antoni Vadell, que celebrarà una missa per al grup. A més de passar el matí amb ells també menjarà amb el grup els seus antics feligresos.   

        Visitar la Sagrada Família sempre és un al·licient per als inquers i més ara que l’antic rector de la Unitat, Mn. Antoni Vadell, és Bisbe Auxiliar de Barcelona i responsable del temple expiatori de la Sagrada Família.                                                                                                          

   -gcm-

2 thoughts on “El grup de Ses Capelletes visiten la Sagrada Família de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.