Bon concert de n´Arnau Reynés dins el IV Festival d´Orgue de Sant Francesc

El passat diumengue dia 22 d´abril és va fer el tercer gran concert d´orgue dins el IV Festival Internacional d´Orque de Sant Francesc d´Inca. En aquesta ocasió va ser de n´Arnau Reynés, organista campaneter i organista titular de la Basilica de Sant Francesc de Palma.

Primer en Bartomeu Manresa, Director Artistic del Festival, va agrair la feina feta pel Col.legi Beat Ramón Llull i Pares Franciscans del TOR perqué aquest festival sigui posible. Així com el recolzament de l´Ajuntament d´Inca. Igualment va agraïr la col.laboració de Celler Can Amer, S´Angel, Sa Vinya des Convent i del Setmanari Dijous sempre proper de qualsevol manifestació cultural d´Inca i que ha fet molta de difusió del Festival.

Molt de públic va estar present a Cas Frares per escoltar aquest bon organista. Entre ells i havia molts de campaneters que varen donar recolzament a la feina feta per n´Arnau Reynés. Cada estiu tenim la oportunitat d´escoltar-lo en el cicle de concerts que es fa a Santa Maria la Major. Era la presencia mallorquina en aquest important Festival inquer..

Al final el públic dret li va dedicar una gran ovació, prova evident de que les va agradar molt el concert que havia acabat de fer.També es va fer resó d´aquest concert la Televisió IB3 que va entrevistar en Bartomeu Manresa i n´Arnau Reynés i va dionar imatges del concert als informatius i programa Pobles.

El proper diumengue a les 20 hores tendrem l´ocasió d´escoltar a l´organista Francisco Javier López, la representació española dins el Festival d´aquest any.,nés. Es l´organista titular de la Catedral d´Avila.

Guillem CollDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: