LES COMUNITATS NEOCATECUMENALS DE MALLORCA DONEN TESTIMONI DE FE ENMIG DE LES PLACES D, INCA.

Aquest passat diumenge celebraren la segona jornada de la “Gran Missió a les places”. Enmig de la plaça pública, entre vianants i terrasses de bars. En aquest ambient les Comunitats Neocatecumenals han iniciat aquest mes d’abril la seva Gran Missió a les places. Durant cinc diumenges proclamarán la bona nova de Crist Ressuscitat a les persones que circulin pels carrers d’Inca. La missió comença sempre amb el res de vespres i tot seguit, sortint de l’església en processó, col·loquen enmig de la plaça una creu i comencen a xerrar de Crist a tothom a qui els vulgui escoltar. Aquest passat diumenge 22 d’abril la missió també va començar a la Parroquia de Santa Maria la Major. Atrets per la lectura de l’Evangeli del dia que xerra del Bon Pastor els membres del Camí Neocatecumenal vàren tornar sortir al carrer, a la Plaça de Sta. María la Major.
Els testimonis es van intercalant amb cants i balls, que parlen de Crist Ressuscitat o de l’alegria de ser cristians. També es va fer una catequesi sobre el fill pròdig i després es va Proclamar aquest Evangeli. Les missions a les places es complementen amb unes catequesis per a joves i adults que es fan cada any al Centre parroquial de Santa Maria la Major, en les quals es fa un primer anunci i s’ofereix una companyia cristiana a tots aquells 1 es vulguin acostar a la fe.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: