Cáritas Mallorca obrirà una tenda solidària a la Plaça de Santa Maria la Major

Càritas Mallorca reinaugura la seva botiga solidària d’Inca. Aquesta botiga, des de fa anys, ha vingut ajudant a les famílies i persones més necessitades de la ciutat. Durant molts anys va estar a la Plaça de l’Orgue, a l’edifici de Ca Ses Domingues. Fins que es va realitzar el trasllat al local de l’Avinguda del Reis Catòlics, però es troba una mica lluny per a molts usuaris.

        Ara a les antigues dependències del Centre d’Expositors després d’una reforma hi haurà la seu social d’aquesta botiga, a la Plaça de Santa Maria la Major número 19. Amb aquesta inauguració es pretén crear un nou espai per impulsar l’economia social i solidària i promoure la Moda RE. Alhora que s’aconsegueix donar un nou ús a la moda reciclada, amb la seva compra s’ajuda a les persones més necessitades de la nostra societat ja que a través d’aquestes botigues que té Càritas es dóna feina a moltes persones.

        La inauguració oficial serà avui dijous dia 26 a les 11,30 hores i serà presidida pel rector de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu Mn. Carles Seguí. En aquest acte hi seran presents l’equip directiu de l’entitat i equip de voluntaris que hi col·laboren.

          Es convida els inquers a acudir-hi per veure les instal·lacions i el material que s’ofereix. Amb la seva compra s’està ajudant a les persones que treballen en la seva preparació i posada a punt per a la venda.

IMG_20180422_085109.jpgESCUT (1).jpg


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: