Demà, concert de Jazz a la Parròquia de Santa Maria la Major

Amb el Cor Palma Gospel Singers

          Demà  divendres dia 27 a les 20,30 hores i amb motiu de la VII Dia Internacional del JAZZ, se celebrarà un interessant concert a la Parròquia de Santa Maria la Major. Serà a les 20:30 hores, el concert serà a càrrec del cor de música Palma Gospel Singers.       

    Ens oferirà un concert de JAZZ gratuït a l’emblemàtica “casa pairal dels inquers la l’Esgésia de Santa Maria la Major”. Sens dubte s’espera que congregarà a molts aficionats a aquest tipus de música ja que no se solen realitzar amb freqüència a la nostra ciutat.   

        La Unitat de Pastoral de la Mare de Déu encara que el concert sigui gratuït agrairà un donatiu voluntari als assistents. El donatiu es destinarà a les obres de restauració del patrimoni de les nostres parròquies d’Inca, que estan obertes al públic diàriament: la Parròquia de Santa Maria la Major, cada dia al matí i la Parròquia de Sant Domingo, dijous tot el dia.         

   Serà tot un espectacle musical aquest concert, pel seu colorit i vistositat i gaudir del bon fer de la coral de Palma. Que en els diferents concerts realitzats ha deixat ben palesa la seva qualitat i bon fer      

     Val la pena que els aficionats a la música ens hi donem cita. Amb això a més de gaudir d’un bon concert tindrem l’oportunitat d’ajudar al manteniment del patrimoni cultural dels inquers que ha de ser obra de tots.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: