Els llosetins es reuneixen a l’església parroquial per celebrar el Dijous i el Divendres Sant

La Banda de Música de Son Rapinya interpreta a les processons un nou himne que han composat a la Mare de Déu de Lloseta

 

Els cristians de Lloseta han viscut amb molta intensitat aquesta Setmana Santa. Tant el Dijous com el Divendres Sant s’han reunit a l’església parroquial per celebrar la seva fe, en una bella litúrgia que ha estat acompanyada pel Coro Parroquial, el qual, amb una acurada selecció de les cançons de la nostra tradició cristiana, ha convidat a la pregària. Després, com a una extensió del que s’havia viscut a l’església en la celebració del Sant Sopar i de la Passió i Mort del Senyor, han sortit al carrer per anunciar la seva fe. El Dijous Sant, totes confraries llosetines varen sortir en processó pels carrers del centre del poble, portant els seus passos, amb l’acompanyament dels tamborers i la Banda de Música de Son Rapinya. Enguany la Banda de Son Rapinya, que duu anys participant a les processons del poble, ha estrenat una peça que han composat en honor a la Mare de Déu de Lloseta. I han anunciat que a partir d’ara faran una peça cada any per a les diferents confraries del poble fins que totes elles tenguin una música que les identifiqui. El Divendres Sant, com és tradició, es celebrà el Davallament. Enguany, però, no s’ha pogut fer a la façana de l’església per culpa de la pluja. També es va haver de suspendre la processó pels carrers per evitar danyar els passos. El Davallament es va traslladar a l’interior de l’església, on també es feu una breu processó. I per acabar tots els assistents passaren a adorar la creu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.