El Sant Crist del Perdó no va poder desfilar per la pluja per la barriada de Crist Rei

Va presidir la Missa a la Residència Nova Edat          

         Dissabte passat a causa de la pluja el Sant Crist del Perdó que presideix la Parròquia de Crist Rei no va poder sortir en processó com fa cada any, sinó que la imatge va ser traslladada a la Residència Nova Edat amb un camió i ben tapada i protegida de la pluja. El primer era evitar qualsevol deteriorament de la imatge que gaudeix de molta veneració a la barriada.

          La Confraria davant les inclemències del temps va optar per portar la imatge en camió. Sobre les 16 hores es van anar acostant fins a la Parròquia els confrares i veïns per veure si el temps es calmava i es podia fer la processó. Però la pluja no aturà sinó tot el contrari.

          Es va poder comprovar com confrares de la Confraria de Crist Rei i veïns mostraven la seva tristesa perquè no es podia dur a terme la processó. Ja que és molt sentida pels veïns de la barriada i alguns amb llàgrimes als ulls mostraven el seu disgust, tot i que reconeixien que amb el temps no es podia fer res.

          A la Residència Nova Edat la imatge del Sant Crist del Perdó presidia la missa que es feia per a tots els residents. Durant la celebració la imatge sempre va estar subjectada per dos membres de la confraria en diferents torns.   

        La celebració de la missa va ser a càrrec de Mn. Carles Seguí, rector de la Unitat de Pastoral. Va animar la celebració religiosa amb les seves veus el Cor Parroquial de Sant Domingo. La sala va quedar totalment abarrotada de residents i veïns.

          Mn. Seguí va agrair a la confraria que s’acostés la imatge del Sant Crist als residents: “Avui el Senyor us visita per ajudar-vos a cada un de vosaltres en la vostra situació, per fer-vos companyia. Sempre està al vostre costat per ajudar-vos i ser la vostra força en la dificultat del dia a dia.

        També va agrair la tasca del grup de voluntaris que van amb freqüència per ajudar els residents. Igualment va agrair la tasca del cor parroquial que anima les celebracions.

           Al final de la missa emotiva, els residents, ajudats per cuidadors, s’acostaren a venerar el Sant Crist del Perdó i forren obsequiats amb un petit ram d’olivera per la confraria. Igualment els veïns de la barriada que ho van voler van poder venerar la imatge.

          El retorn de la imatge al temple es va haver de fer de nou en un camió i ben tapada ja que la pluja era constant. La climatologia va fer que s’hagués de optar per aquesta solució. Els veïns resignats esperaven que l’any que ve el temps acompanyàs i es pogués fer la processó com cada any.

                                                                                                      Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: