Aquest diumenge, interessant concert de Setmana Santa a Santo Domingo  a càrrec de la Banda Agrupació Musical Joventut d’Inca

            Tenim la sort de poder veure La Banda de l’Agrupació Musical Joventut d’Inca en diferents actuacions al llarg de l’any a la nostra ciutat. La banda gaudeix d’un gran nivell, ja que realitza moltes actuacions en diferents poblacions de l’illa i també a les illes germanes d’Eivissa i Menorca.

       No fa molt de temps vam tenir l’oportunitat de veure’ls en les celebracions del carnaval inquer a Sa Rueta, Sa Rua i l’Enterrament de sa Sardina, amb un altre tipus de música però que van demostrar el seu bon fer i el seu extens repertori.

         Cada any a la Quaresma realitzen una sèrie de concerts a l’illa, el passat dissabte dia 10 van oferir un concert benèfic a Felanitx a més d’una gran actuació amb el seu cercaviles i posterior concert a l’església de Sant Agustí. Amb el recaptat ajudaran a les obres del temple dels Pares Teatins.

          Mentre que vui dissabte, un dia abans de venir a la nostra ciutat, tenen un compromís en la seva agenda anual. Dins de les activitats de la Setmana Santa de Palma ofereixen un concert a l’església dels Pares Caputxins.

          El concert de diumenge dia 18 serà a les 19 hores a la Parròquia de Sant Domingo un cop acabada la missa dominical. Aquest concert que ofereixen a Inca és un acte especial per a la Banda que presideix Paco Planas, davant els seus ciutadans. Una actuació que han preparat amb il·lusió i que estrenaran una sèrie de peces.

        Comptarà amb la presència de l’Associació de Confraries de Setmana Santa d’Inca que presideix José Fernández i una representació de l’Ajuntament amb l’Alcalde Virgili Moreno al capdavant.

          Aquest és el programa del concert que podrem escoltar:

  • “Portant l’Amor” (estrena)
  • “I se’n va anar al cel”
  • “Serva la Bari”
  • “Humil captiu”
  • “Estrella Reina del cel”
  • “La saeta”
  • “Espera’ns al cel” (estrena)
  • “Reina de l’amor” (estrena
  • “Natzaret”.

Els aficionats a la bona música diumenge tenim una nova oportunitat per gaudir del bon fer de l’Agrupació Musical Joventut d’Inca. Cada any el temple s’omple de gom a gom i en aquesta ocasió s’espera que també ho farà.

 

Guillem Coll


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: