Els Reis Mags d’Orient visiten el poble de Lloseta i van a adorar el nin Jesús

Els reis d’Orient, Gaspar, Melcior i Baltasar han fet aturada també a Lloseta. Tot d’una en arribar al poble han visitat la parròquia per adorar el nin Jesús. A dins el temple els esperaven nombrosos fidels que volien acompanyar els Reis d’Orient en el seu homenatge. El vicari parroquial, Vicenç Miró, va sortir a rebre’ls i va llegir de l’Evangeli l’acta de la «primera visita» que feren els Reis d’Orient al nin Jesús, quan una estrella els anuncià el seu naixement ara fa 2018 anys. Després de rememorar a través d’aquesta lectura el sentit de la festa, els reis continuaren el seu viatge, repartint regals a tots els nins del poble.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: