Prop de 300 persones assistiren el passat divendres al sopar benèfic de Sant Domingo

El passat divendres l’esplanada de davant el convent de Sant Domingo es va omplir de taules. Prop de 300 persones hi varen sopar a la fresca, en una iniciativa de la parròquia de Sant Domingo per recollir fons per les obres de les esglésies de la nostra Unitat de Pastoral. Els adults varen fer un donatiu de 8 euros i 5 euros els nins i varen poder degustar d’un pa amb oli, fruita i gelat. Després del sopar, la vetllada es va traslladar a l’interior del convent de Sant Domingo, on hi havia preparat un concert. Una solista al piano, un grup musical de Llucmajor i el coro de Sant Domingo varen interpretar diverses peces, entre elles algunes havaneres, que varen ser molt aplaudides pels assistents. Va ser una bella vetllada de germanor, simbolitzada en la decoració del claustre amb un vaixell amb el nom d’ “Unitat” i 8 globus amb els noms de totes les parròquies que s’amollaren al final de l’acte, en la qual es va avançar un poc més en la costosa tasca de finançar les obres parroquials.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: