Jesucrist present en l’Eucaristia recorre els carrers de Lloseta en la festa del Corpus per sortir a camí de les nostres necessitats

El poble cristià de Lloseta ha celebrat un any més amb goig la festa del Corpus. El Santíssim Sagrament, el mateix Jesús fet pa, ha recorregut els carrers i places del poble per apropar-se a cada casa, a cada portal. Un any més el Senyor ha sortit a camí de les necessitats de cada llosetí i llosetina, tocant a la porta de cadascuna de les seves llars, per oferir el seu amor desbordant, entregat fins a la seva pròpia mort.

La processó ha estat solemníssima. El Santíssim Sagrament anava dins la bella custòdia restaurada ara fa tres anys, un autèntic tresor de la fe dels avantpassats llosetins. Per les seves grans dimensions enguany s’ha optat de portar-la al damunt d’un pas, que ha cedit la confraria de La Verònica. Una gran quantitat de fidels han volgut acompanyar el Senyor durant tota la processó. També hi ha estat present un petit grupet d’infants dels que enguany han rebut el sagrament de l’Eucaristia. I després del Santíssim, tancant la processó, els preveres i el Coro Parroquial, que ha acompanyat tot el recorregut amb cants litúrgics.

Al seu pas per alguns carrers, el Senyor ha estat rebut amb catifes de flors als seus peus i domassos a les finestres, que els veïnats han confeccionat amb afecte cap a Aquell que és el sentit de les seves vides. En l’homilia de la missa, el Pare Vicenç havia convidat als cristians a transformar-nos en Eucaristia, a convertir-nos en aquell Jesús que prenem per donar-nos als nostres germans. Després de recórrer els carrers del centre del poble, la processó tornà de nou a l’església, on els fidels pogueren fer una estona de pregària abans de la reserva.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: