Els moviments presents a la Unitat de Pastoral participen de la Vetlla del Corpus presidida pel bisbe administrador apostòlic Sebastià Taltavull

Els moviments de l’Església de Mallorca i la Delegació del Laïcat han organitzat un any més una vetlla de pregària durant la vigília del Corpus com a gest de comunió de tota l’església de Mallorca. Entre els organitzadors i assistents hi han estat presents els moviments que són a la nostra Unitat de Pastoral. La vetlla, que ha estat presidida pel bisbe administrador apostòlic Sebastià Taltavull, tenia com a lema una cita de l’Evangeli de Joan, “Sense mi no podeu fer res”. I enguany s’ha celebrat a l’església de la Porcíncula de Palma.

La vetlla ha començat amb l’exposició del Santíssim, que ha entrat acompanyat d’una petita processó en la qual dos membres de cada moviment han portat un ciriet amb les sigles del seu carisma. Tot seguit s’han resat Vespres, amb l’ajuda de la Capella de Música de la Seu, que ha acompanyat en el cant litúrgic. En l’homilia el bisbe administrador apostòlic, Sebastià Taltavull, ha convidat a tots els presents a pregar al Senyor que ens augmenti la fe i a mirar la Custòdia amb el Santíssim per obtenir una orientació definitiva a la vida. La nostra fortalesa en la fe -ha afegit Taltavull- és també per ajudar a sostenir els germans que no són tant forts.

Al final de la vetlla, com a gest d’amor fratern, s’ha fet una col·lecta per finançar un projecte de Càritas perquè els infants de les famílies més desfavorides puguin participar dels campaments i colònies d’estiu. La trobada ha finalitzat amb un petit refresc de germanor a l’esplanada de l’església.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: