Prop de 300 persones participen del sopar benèfic per les obres de Santa Maria la Major

       El sopar solidari ha estat un èxit. Prop de 300 persones varen voler col·laborar en aquesta iniciativa benèfica per recaptar fons per les obres de la façana del carrer Sirena de l’església de Santa Maria la Major. En total es varen repartir més de 50 quilos de salsa de tomàtiga per acompanyar el pa amb oli del sopar, en el qual es serví també un tros de coca dolça. També hi varen participar els Revetllers des Puig d’Inca, que varen animar la vetllada amb els seus balls. Al final del vespre es feren tres rifes per continuar sumant esforços per unes obres molt necessàries perquè han d’acabar amb el problema de les esllavissades de pedres de la façana. El pressupost d’aquesta intervenció és de 60.000 euros.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: