El passat diumenge dia 11 de juny a Selva va tenir lloc la popular Fira de les Herbes. Dins tota la varietat de paradetes que es pogueren comptar hi hagué un bon grup de voluntàries de Caritas parroquial que amb la venda de menjars preparats i objectes elaborats varen recollir un total de 774€ per ajudar al Col.legi Toni Real Vicens de Perú, que assisteixen les Franciscanes Filles de la Misericòrdia. Aquella regió de Trujillo va quedar greument afectada per les inundacions dels darrers temporals i amb l’ajuda que reben d’aquesta Mallorca caritativa poden donar menjar i assistència als nins de les famílies mes afectades.
Moltes gràcies a tots, voluntaris, col.laboradors i religioses franciscanes.

 


Una resposta a «Caritas a la Fira de les Herbes a Selva»

  1. Avatar de Margalida
    Margalida

    ANIMAM A MÉS GENT DEL NOSTRE POBLE QUE SEGURAMENT SABEN COSIR I, O, ELABORAR PRODUCTES GASTRONÒMICS DELICIOSOS A QUE S’APUNTI PER PARTICIPAR EN AQUEST GRUP. ENTRE LES IDEES DE TOTS PODEM FER BÉ ALS ALTRES I A NOLTROS MATEIXOS.
    SOLEM FER PARADETA PER SA FIRA DE S’OLIVA, NADAL I SA FIRA DE SES HERBES. I TAMBÉ ACTUAM DAVANT LES NECESSITATS QUE VAN SORGINT.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: