L’Esplai de Lloseta celebra el final de curs amb un dinar de paella a Sa Mina

Els nins i nines de l’Esplai de Lloseta ja han acabat el curs. Aquest passat dissabte ha estat el darrer dia abans del campament d’estiu i ho han volgut celebrar amb un dematí de jocs i un dinar a Sa Mina. Mentre alguns pares i monitors preparaven una paella gegantina, els infants i joves han pogut gaudir d’una estona d’entreteniment. Nins i monitors han jugat a jocs com el “pistolero” o “la creu”, sempre des de la proposta que fa l’Esplai cada dissabte, l’oferiment als més petits del poble d’una amistat vertadera que cerca i es deixa guiar per la presència de Jesucrist dins les coses més quotidianes de la seva vida, com és el temps d’esbarjo i diversió.

Després han tengut un “moment de paraula”, guiat pel Pare Vicenç, en el qual han escoltat el fragment de l’Evangeli que parla de la multiplicació dels pans i dels peixos. El Pare Vicenç els ha indicat que per a què el miracle es pogués produir va ser necessària la participació del nin que portava 5 pans. Aquell nin no es va amagar de forma egoïsta per menjar-se els pans ell i els seus amics, sinó que els va oferir al Senyor de forma un tant ingènua i confiada i amb la seva donació va permetre que Jesús pogués donar de menjar a tota la multitud. Després els nins i nines han escrit en unes tires de cartolines de colors el que més els ha agradat enguany de l’Esplai i han entrellaçat aquestes petites accions de gràcies en una cadena de cartolina que han penjat al menjador. La trobada ha acabat, com no podia ser d’una altra manera, amb el dinar de paella i el desig de retrobar-se tots junts en el campament d’estiu.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: