Vigília de pregària amb joves davant el Santíssim per celebrar els 50 anys de Santa Maria la Major

Els joves de tota la Unitat de Pastoral i d’altres indrets de Mallorca es varen congregar el passat divendres a l’església de Santa Maria la Major en una vigilia de pregària davant el Santíssim. Aquesta estona d’oració va estar centrada en Santa Maria Coronada, que havia estat baixada del cambil i situada al costat de l’altar. Els joves varen posar els ulls en la Mare de Déu i el seu exemple de seguiment al seu fill Jesús. Durant l’hora de pregària es varen presentar unes breus meditacions per a què els joves s’adonassin que Maria també va tenir, com ells, moltes preguntes i dubtes en la seva vida, però ella mai no es va rebel·lar contra la voluntat de Déu sinó que va saber acceptar el misteri. I se’ls va convidar a fiar-se també de Jesús com ho féu Santa Maria. L’oració també va estar acompanyada d’algunes cançons de pregària que va guiar el grup Hakuna.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: