El poble d’Inca, de romeria a Santa Magdalena

Vuit dies després de Pasqua és el dia que els inquers celebren la seva romeria. A peu o en autocar (aquest dia l’accés en cotxe està restringit), la gran majoria del poble puja al puig a trobar-se amb Maria Magdalena, que ens anuncia que Jesús ha ressuscitat.

Un miler de persones han participat a un o altra activitat. Dissabte vespre, ja hi va haver revetla, hi hagut jocs infantils, concurs de paelles i sobretot, l’Eucaristia a les 12. Ha estat presidida pel rector, Toni Vadell, i concelebrada pel diaca, Rafel Verger. Hi han assistit el batle, Virgilio Moreno, i alguns membres de la corporació local. La celebració ha estat preparada pels Amics de Santa Magdalena, que són representants dels grups que freqüenten l’ermita. Els Revetlers del Puig d’Inca han ornat amb el cant la missa i han ballat de manera magistral el Ball de l’Oferta.

El rector ens ha encoratjat a tots a sortir al món, com Maria Magdalena, a anunciar amb les nostres vides que Crist ha ressuscitat.

A la sortida de la celebració, l’Ajuntament ha oferit un petit aperitiu i l’Agrupació Musical Inquera ha regalat un petit concert a l’esplanada. Tot seguit, la gent ha compartit el dinar aprofitant el bon temps que acompanyava.

Error
Aquest vídeo no existeix

 

 

 


Una resposta a «El poble d’Inca, de romeria a Santa Magdalena»

  1. Avatar de oilpro.com

    I`m perhaps not suitable meanwhile with the %BT% style.
    In order to popular a person’s article about that, nonetheless, not
    i comprehend the point. Do I Need To have more information, you ought to?

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: