El dia de 10 de febrer es repartiren les parelles que es preparen per casar-se entre els matrimonis acompanyants. Aquests matrimonis, i les seves famílies, han obert les portes de casa seva per compartir uns moments de reflexió, de meditació, de catequesi, de conversa i també de refrigeri. Durant unes quantes sessions ha anant fent un petit camí cap al sagrament del matrimoni que ha acabat avui, 22 d’abril, a Santa Magdalena.

Allà, tots junts, parelles, matrimonis acompanynats i preveres i diaca han rematat aquest procés, on hi hagut lloc per preparar un projecte de matrimoni, per al sagrament del perdó, l’entrega dels certificats i per dinar plegats dins un ambient molt familiar.

IMG-20170422-WA0004

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: