Els cristians de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu es reuneixen a l’església de Santa Maria la Major d’Inca per celebrar junts la Vigília Pasqual.

La imponent església de Santa Maria la Major gairebé s’ha quedat petita durant la Vigília Pasqual. Centenars de fidels de les 8 parròquies de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu s’han congregat en aquesta església d’Inca per celebrar junts la Resurrecció del Senyor. Aquest és el tercer any que en aquesta agrupació de parròquies es celebra una única vigília per expressar la comunió i unitat d’un sol poble que dóna testimoni de Jesucrist ressuscitat. I ja s’ha convertit en un dels gests més sentits de tota la Setmana Santa.

La Vigília ha estat presidida pel rector de la Unitat de Pastoral, Antoni Vadell, qui ha estat acompanyat per tot l’equip de vicaris i diaca que serveixen les comunitats d’Inca, Lloseta, Selva, Caimari, Mancor i Biniamar. També totes les parròquies han tengut una participació molt activa. Hi ha hagut lectors de totes les comunitats i el coro ha estat format per cantaries dels diversos pobles. I durant la celebració s’han beneït els 8 ciris pasquals i les 8 gerres d’aigua nova, que s’han distribuït després a cadascuna de les parròquies.

La Unitat de Pastoral també ha viscut amb goig l’entrada d’un nou membre a la família cristiana, Margarita, que ha rebut els tres sagraments d’iniciació cristiana, el baptisme, la confirmació i l’eucaristia. En l’homilia, Antoni Vadell, ha recordat que el que va canviar la vida a les dones que correren fins al sepulcre el diumenge no va ser el bell record de Jesús, sinó el fet que es trobaren amb el Senyor ressuscitat. I ha animat a tots els assistents a donar testimoni de Jesucrist ressuscitat en tots els ambients, a la família, la feina, les places i carrers, per a què tothom sàpiga que hem descobert que Crist és viu, que m’estima i que també jo el puc estimar.

X. Ll.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: