Com és tradició, la comunitat de Lloseta ha celebrat la processó de l’Encontre abans de l’eucaristia del Diumenge de Pasqua. Els homes confrares han portat a l’espatlla la imatge de Jesucrist Ressuscitat, que enguany ha estrenat nou vestit, mentre que les dones portaven la imatge de la Mare de Déu. Els dos grups han partit de l’església parroquial, però tot d’una s’han separat i per camins diferents s’han acostat davant l’antic ajuntament on s’ha rememorat el retrobament de Maria amb el seu fill ressuscitat. El moment s’ha celebrat amb el llançament de cartutxos des de la balconada de l’antic ajuntament. Posteriorment, els cristians s’han reunit a l’església parroquial per a celebrar la missa de Pasqua, que ha presidit mossèn Rafel Horrach.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: