Els cristians de Lloseta celebren el Divendres Sant amb el Davallament i la Processó del Sant Enterrament.

Els  cristians de Lloseta s’han congregat un any més a l’església parroquial per a viure el Divendres Sant, en una celebració que ha presidit el rector de la Unitat de Pastoral, Antoni Vadell. Després de meditar la Passió del Senyor, adorar la creu i combregar amb la reserva del Dijous Sant, els fidels han sortit a l’exterior del temple per assistir al Davallament del cos de Jesús de la creu, que un any més ha anat a càrrec de la confraria de Jesús Obrer. Tot seguit ha començat la Processó del Sant Enterrament, amb la imatge del Senyor portada a pes en un dels passos. La Processó ha finalitzat a l’església Parroquial, on confrares i fidels han resat junts el credo i han tornat a adorar a Jesús. El rector de la Unitat de Pastoral ha convidat a tots els confrares a recordar per a Qui surten en processó i els ha encoratjat a tenir una trobada personal amb Aquell a qui han acompanyat avui de camí a la creu.

X.Ll.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: