L’Esplai de Lloseta trasllada al poble el món del Petit Príncep per Carnaval

El passat diumenge de Carnaval els carrers de Lloseta es varen omplir de Petits Prínceps, roses i guineus. Els infants i monitors de l’esplai varen escollir l’obra “El Petit Príncep” de l’escriptor i aviador francès Antoine de Saint-Exupéry com a temàtica per a la disfressa de Carnaval d’aquest any. Ben igual que aquest conte, que comunica amb un llenguatge planer i amb una gran humanitat temes tan profunds com el sentit de la vida i de l’amistat, l’Esplai de Lloseta vol també transmetre a tots els infants una experiència de vida vertadera. Les disfresses varen agradar molt al públic i també al jurat que les va donar el sisè premi. Enhorabona i tots els monitors, pares i infants que tant han treballat per confeccionar els vestits i preparar la coreografia del ball per tornar a ser presents un any més, amb el seu accent educatiu, a les festes que s’organitzen a Lloseta.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: