L’Esplai de Lloseta anima un any més la rueta del dissabte de carnaval

Els monitors de l’Esplai de Lloseta s’han encarregat un any més d’animar festa infantil que organitza l’ajuntament de Lloseta el dissabte de carnaval. Els joves han sortit a la Plaça Espanya amb disfresses i caparrots, on han cantat un ampli repertori de cançons infantils i populars i han realitzar diversos jocs per entretenir el gran nombre de nins i nines llosetins que han volgut participar de la rueta. Ja fa molt d’anys que l’Esplai de Lloseta es fa present amb aquest gest a través del qual volen donar a conèixer a tot el poble la seva proposta educativa a través del temps lliure per a què els infants i joves puguin créixer en humanitat i en la fe. L’experiència que es va viure el dissabte de carnaval es segueix oferint tots els dissabtes a l’Esplai.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: