Aquest proper cap de setmana, comencen les activitats a la nostra unitat de pastoral per educar en la fe dels nins que ja han fet la primera comunió, els adolescents i joves. Trobareu a la porta de l’església un cartell explicatiu on hi són presents totes les activitats que oferim com a unitat de pastoral per els nostres infants i joves:

ESPLAI DE LLOSETA I SECCIÓ DE JOVES. Els dissabtes horabaixa de les 16:00 a les 18:00. Educam en el temps lliure des de l’experiència de la fe. La secció de joves va adreçada als adolescents que volen aprofundir en la seva fe.

AVENTURA DE JESÚS A INCA. Tots els dissabtes horabaixa també de les 16:00 a les 18:00 a la parròquia de Crist Rei d’Inca. Una proposta d’un itinerari d’educació en la fe, combinant els jocs, la catequesi i la pregària.

Tant l’esplai de Lloseta, com l’Aventura de Jesús d’Inca, comença el dissabte 8 d’octubre a les 16:00.

El diumenge 16 d’octubre començarà la iniciativa del TALLER DE GUITARRA, els diumenges a les 10:30 a l’espai Natzaret, de la rectoria de Santa Maria la Major d’Inca.

cartell-joves


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: