Jornada de formació per als catequistes de la Unitat de Pastoral al monestir de Sant Bartomeu

Ja és a punt de començar el nou curs i els catequistes de la Unitat de Pastoral es preparen un any més per a la important missió de transmetre la fe als més petits. I ho han fet amb una jornada de formació, que es va celebrar el passat dissabte 24 de setembre al monestir de Sant Bartomeu d’Inca, a càrrec de Maria Feliu. En aquesta trobada es varen explicar les novetats metodològiques per a enguany i les noves fitxes que s’utilitzaran. La proposta és reduir el temps destinat a la transmissió de contingut per a donar més espai per a què els infants aprenguin a pregar. Així tant en les sessions setmanals com en la catequesi de família, els nins i nines acudiran amb freqüència a l’església parroquial per a tenir una experiència d’oratori, de trobada personal amb Jesús. D’aquesta manera es fomentarà que els infants que s’acosten al sagrament de la Primera Comunió tenguin una primera experiència en el despertar en la fe, que la majoria ja no han rebut a les seves famílies. A més, els catequistes varen aprendre algunes cançons adequades per a què els infants comencin a introduir-se en la fe cristiana. I com que el primer requisit per a transmetre la fe és viure-la en primera persona, també els catequistes varen rebre algunes propostes per cuidar la seva trobada personal amb el Senyor. Una d’elles és la Pregària del Cor, que enguany es celebrarà tots els dimecres a les 20.30 a Selva i que està oberta a qualsevol persona que desitgi viure amb més profunditat la seva fe.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: