Ministres extraordinaris de l’Eucaristia a Selva

Avui dia de sant Francesc, a Selva, hem celebrat amb les franciscanes la festa d’aquest sant que ens recorda que hem de ser evangelis vivents mirant a Crist crucificat i oferir la medicina que brolla de les seves llagues ressuscitades a tota la humanitat ferida per la misèria dels nostres límits.

Dins aquesta celebració, sis membres de la comunitat parroquial de sant Llorenç, entre ells tres franciscanes filles de la misericordia, han rebut l’autorització per ser ministres extraordinaris de l’Eucaristia. Ells són: Sor Bàrbara Pons, Sor Maria Antònia Roman, Sor Catalina Bergas, Francesca Tauler, Maria Joana Navarro i Josep Torrens.

Gràcies per un servei t

an bell.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: