El pianista Tomeu Moll ofereix un concert a Sant Domingo en homenatge a Toni Vadell

El passat diumenge 12 de febrer es va celebrar un concert homenatge a Mons. Toni Vadell a l’església de Sant Domingo d’Inca, coincidint amb el primer aniversari de la mort del bisbe auxiliar de Barcelona i ex-rector de la UP de la Mare de Déu. El concert va anar a càrrec del pianista Tomeu Moll Mas, que d’aquesta manera va voler expressar el seu afecte i gratitud per Toni Vadell, amic de joventut. Tomeu Moll va interpretar 5 peces de l’obra “20 mirades sobre l’infant Jesús” del compositor francès Olivier Messiaen. El pianista va escollir expressament aquesta obra, una de les més importants del S.XX escrites per a aquest instrument, perquè considerava que el seu amic Toni Vadell tenia una mirada com la de l’infant Jesús. A través de les notes del piano va intentar expressar la particular relació que tenia Toni Vadell sobre la realitat i les persones, amb una mirada d’afecte des de la seva fe i pertinença al Senyor.

En acabar el concert, la mare de Mons. Vadell va voler agrair aquesta i tantes altres mostres d’afecte cap al seu fill. I va explicar a tots els presents que pot viure amb esperança aquesta circumstància tant dolorosa perquè té fe. “Si hi ha fe, aquestes coses són més bones de dur. La fe m’ajuda. I el meu fill i el meu home també des del cel m’ajuden”, afirmà. També el rector, Carles Seguí, incidí en què “hem perdut i gran pastor i un bon amic, però hem guanyat un intercessor al cel, que des de la seva proximitat al Senyor segur que continua acompanyant-nos i reforçant la nostra fe”. Els assistents respongueren amb un gran aplaudiment.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: