La UP es reuneix a l’església de Crist Rei d’Inca per “Cantar el Nadal”

Enguany sí que ha estat possible. Els cantaires de tots els cors que participen cada diumenge en la litúrgia a les nostres parròquies i els infants i joves de les realitats educatives en la fe de la nostra agrupació es varen poder trobar el passat divendres 30 de desembre a l’església de Crist Rei per celebrar el tradicional concert de nadales. En total hi varen intervenir 12 grups diferents: els nins i nines del Camí Neocatecumenal, els monitors de l’Esplai de Lloseta, l’Aventura de Jesús, el Cor de Mancor, els nins i majors de Sant Domingo, el Cor de Sant Domingo, el Cor jove de Santa Maria la Major, el Cor de Santa Maria la Major i Santa Tecla de Biniamar, el Cor de Lloseta, el Cor de Selva, el Cor de Crist Rei i finalment l’equip de preveres i diaques de la UP, que va ser un dels moments més esperats. Com és tradició, el concert es va cloure amb el cant final, tots junts, de l’Adeste Fideles. I en el comiat es va anunciar que el concert de l’any que ve de “La UP Canta el Nadal” es celebrarà a l’església de Santa Maria la Major d’Inca, per tornar a començar la ronda de parròquies. Per acabar, tots els presents varen poder compartir una xocolatada que varen preparar un grup de fidels de la parròquia, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Inca.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: