Lloseta celebra el seu tradicional concert de nadales del dia de Sant Esteve

En aquest any en què s’han pogut recuperar totes les celebracions de Nadal ja sense restriccions per mor de la pandèmia, Lloseta ha pogut reprendre el seu tradicional concert de nadales del dia de Sant Esteve. L’horabaixa de la segona festa de Nadal els nins i nines de catequesi, infants i monitors de l’Esplai i el Cor parroquial es varen reunir a l’església per viure l’alegria del naixement de Jesús i anunciar aquesta bona a tot el poble a través de la bellesa dels seus cants. Cadascun dels grups va interpretar dues cançons, algunes més tradicionals i populars i d’altres de més noves. També es varen tornar a representar l’anunci de l’àngel, el sermó de la calenda i el cant de la sibil·la. El concert va acabar, com és tradició, amb el cant de l’Adeste Fideles, que varen interpretar tots els assistents, sota la direcció del Cor Parroquial. Esperem que l’any que ve ens poguem tornar a reunir per viure amb fe i alegria aquesta celebració popular del Nadal i que poc a poc es pugui recuperar el nivell de participació d’abans de la pandèmia.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: