Les voluntàries de Càritas organitzen un mercadet de Nadal solidari a Selva

El que es recapti anirà destinat als damnificats pel volcà de La Palma i altres projectes solidaris de Càritas

Regals a bon preu amb un valor solidari i ecològic afegit. És el que s’ofereix al mercadet de Nadal que han organitzat un grup de voluntàries de Càritas de Selva. Objectes de decoració, roba i juguetes es posen a la venda aquest dies amb l’objectiu de recollir fons per als damnificats pel volcà de La Palma i per altres projectes solidaris de Càritas. Però, a més d’ajudar als més necessitats aquest mercadet vol llançar un missatge en favor de la cultura del reciclatge i del respecte al medi ambient, ja que gràcies a aquesta iniciativa es dona una segona oportunitat a objectes que estan en bon estat i que poden ser útils a uns nous propietaris.

Col·laborar amb el mercadet és molt senzill. Només cal acostar-se al salonet parroquial, on estan exposats tots els productes, qualsevol dissabte abans o després de missa. El mercadet també està obert els dimecres, coincidint amb el dia del mercat setmanal del poble, de 10’30 a 12’30. I a més a més el dissabte 18 de desembre s’exposarà a la plaça del poble, al costat de les altres paradetes del mercat nadalenc organitzat per l’ajuntament.

Una altra forma de participar és aportant juguetes usades que, a Selva, es recullen a la capella de la Caritat de l’església. Després, al taller d’inserció laboral les restauren persones amb risc d’exclusió social i es tornen a posar a la venda a un preu simbòlic, ajudant també a la reinserció de persones necessitades. Al mercadet de Selva en podreu trobar algunes. Les voluntàries de Càritas animen a tots els pobles de la nostra Unitat de Pastoral a col·laborar amb aquestes belles iniciatives.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: