El mes passat, el magazine juvenil catòlic KTOLIK va canviar de format. Va deixar de repartir-se en pdf per convertir-se en un format més senzill i directe pels joves: KTOLIK XPRESS.


Varen obrir el seu propi perfil a Instagram @ktolikxpress ( https://www.instagram.com/ktolikxpress/ ) on setmanalment publiquen imatges que conviden a la reflexió cristiana. Són missatges clars i senzills perque arribin de la manera més directe possible a tot aquell que else vegi.


També varen obrir el seu propi canal de Youtube KTOLIK XPRESS ( https://www.youtube.com/channel/UCAsF5BvIaw_q3A2-fXpyk2w ) on també un pic per setmana pengen vídeos d’un minut amb un caramull d’informació que convida a la reflexió. Des de vídeos pensats per material de catequesi -com els de la llista de reproducció de SAINT THOMA’S CORNER – a senyalar diferents famosos – CELEBRITYS DIVINAS – que se manifesten obertament catòlics i poden servir de referent pels joves, o curiositats més frikis que demostren que Déu hi és per tot fins i tot als còmic i pel·lícules – TEMPLO FRIKI -.


Un material atractiu pels joves i vàlid per tothom. Seguiu-los a Instagram i suscriviu-vos en el seu canal de Youtube perquè puguin seguir fent més continguts.”


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: