Sens dubte cal dir que la processó de el Diumenge de Pasqua, és la més festiva de totes, amb la presència de molts nens amb els pares.

          La imatge de Jesús Ressuscitat, sortia de el temple de la Parròquia de Santa Maria la Major. Juntament amb els Cossiers, sacerdots i escolans i la Unió Musical Inquera es dirigien cap al carrer Jaume Armengol, a l’altura de l’encreuament dels carrers Corro i Antonio Fluxá.

          La imatge de la Mare de Déu que Sortia de la Parròquia de Sant Domingo. Surt amb la Junta Directiva de l’Asssociació de Confraries de Setmana Santa d’Inca, Ses 3 Maries vestides de blanca, com a signe de la resurrecció de el Senyor i també la Banda Joventut d’Inca. Que es dirigeixen cap al centre del carrer Jaume Armengol per realitzar la Trobada entre els aplaudiments de tots els presents.

          Entre l’alegria de tots un cop realitzat la Trobada de les dues imatges a la calleJaume Armengol- Des d’allà es dirigeixen pels carrers Comerç, plaça d’Espanya i Major cap a la Parròquia de Santa Maria la Major.

          Els caçadors des de diferents balcons dels carrers Jaume Armengol, Comerç i Major amb els seus trets donen una nota alegre a la festivitat.

          En algunes ocasions com l’any passat, per la pluja la processó no es va fer a l’exterior sinó dins de el temple de Santa Maria la Major.

          En aquest dia els Cossiers de sa Revetla ballaven el Ball de l’Oferta, que ballen dues vegades a l’any. Aquest dia de Pasqua i el de Santa Maria la Major al mes de novembre. En aquesta ocasió no ho podrem gaudir, ja que els temples es troben tancats.

          Ja que no podrem gaudir de les processons aquest any, si que les podrem recordar amb les imatges de fa dos anys.

                                                                                           -GCM-


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: