Comunicat de l´Associació de Confraries de Setmana Santa d´Inca

 Benvolguts inquers/eres :

     Vist l’estat d’alarma decretat per la crisi sanitària que assola el nostre país i gran part del món, no es podran dur a terme els actes de Setmana Santa que des de l’Associació de Confraries de Setmana Santa d’lnca havíem preparat.

     Les circumstàncies totalment excepcionals fan que aquesta Setmana Santa no puguem professar, en expressió col ‘lectiva, la fe que guia la vida cristiana, però sí que vos convit a viure-la des de casa, pregant per superar aquesta pandèmia que, enguany, ens obliga a canviar la manera d’expressar les nostres creences i tradicions.

     Des de aquí vos encoratjo a tenir un pensament d’esperança i superació i un reconeixement cap a totes aquelles persones que arrisquen la seva pròpia vida per curar la salut dels malalts, ajudar als majors, als desemparats i als més vulnerables. Ho superarem units pels valors de la fe cristiana.

     Desitjo de veritat molta salut a tothom i que aquesta Setmana Santa, des de casa, continuem professant la nostra fe.

                                                               Pep Noguera Coll

President de l´Associació de Confraries de Seetmana Santa d´Inca


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: